Børn og Karate



Børn kan med fordel træne karate som et led i deres fysiske, og psykiske udvikling. I Skovbo karate klub lægger vi vægt på tekniktræning (slag. spark og parader), og kata-træning (solo kamp serie). Både teknik og kata-træning, er med til at øge børnenes styrke, hastighed, koncentration ,og især deres koordinationsevne bliver udfordret.
Disciplin en vigtig del af karate, derfor vil børn der træner karate lære at være bevidste om hvordan de er overfor andre mennesker, og deres omgivelser.

Træningstider og instruktører


Skovbo karate klubs børnehold træner hver tirsdag fra kl. 18:00-19:30. Som nybegynder træner man som regel fra 18:00-19:00.
Børneholdet trænes af Sempai Jette Jensen, og Sempai Brian Munk, som har trænet karate i Skovbo siden klubben blev stiftet i april 2003. Begge er særdeles aktive, og har mange års erfaring med undervisning af børn og unge.

Hvornår kan man starte

For at træne på børneholdet skal man være fyldt 8 år. Man kan skifte til Ung/ voksen holdet når man fylder 10 år. Børnegrader (bæltegrader) Udøvere på børneholdet træner efter børnegrader. Kontingent Børneholdet betaler en årlig kontingent på 300,- kr.